Prieskambario baldai kaunePrieskambario baldai kaune
Ką apie žmogų pasako jo prieškambaris

Ar kada nors pagalvojote,  kad prieskambario baldai Kaune, žmogaus bute, gali pasakyti kažką apie savininką? Šį kartą panagrinėkime, kokie prieskambario komponentai, baldai gali Kaune arba kitame mieste atskleisti kažką apie šeimininką, savininką.

Durų kilimėlis

Prie kiekvieno žmogaus durų nuolat renkasi nešvarumai. Prieskambario baldai Kaune gali užkirsti kelią tų nešvarumų kaupimuisi ir vėlesniam jų išnešiojimui po visus namus. Kaip tai gali atsitikti? Tikriausiai tada, kai prieskambario pradžioje, prie pat durų, jūs padėsite tikrai gerą, nešvarumus surenkantį kilimėlį. toks daiktas sulaikys įvairiausius purvus, nešvarumus. Taigi, iš kilimėlio galima Kaune šiek tiek spręsti apie žmogų. Jeigu kilimėlio apskritai nėra – tikriausiai žmogus yra nelabai tvarkingas. Galbūt ir kituose kambariuose esantys baldai yra ne itin tvarkingi, o pats žmogus nerūpestingas ir teikiantis ne tiek jau ir daug reikšmės namų jaukumui. Galbūt žmogus buvo taip auklėtas jau vaikystėje, o gal jis tiesiog yra meniškos sielos, bohema jam labiau prie širdies, nei pedantiška tvarka.

Jeigu tokie prieskambario baldai Kaune kaip kilimėlis jus pasitinka visada labai švarūs, vadinasi, asmuo yra itin tvarkingas – jis negali pakęsti jokių nešvarumų, todėl nuolat plauna, skalbia, išpurto ir kitaip sutvarko šį kilimėlį. Tai yra labai geras, netgi sveikintinas bei pavydėtinas bruožas, sakantis, kad žmogaus namai visada bus tvarkingi ir gražūs. Tačiau pažiūrėkime, ką kiti prieskambario baldai Kaune gali pasakyti apie žmogų.

Drabužių spinta

Jeigu drabužių spinta koridoriuje stovi labai didelė, galite spėti, jog čia galbūt gyvena gausi šeima. Juk vienas žmogus, gyvenantis bute, nesirūpins, kad prieškambaryje stovėtų didelė dėžė, į kurią būtų galima prikabinti daug paltų ir striukių. Prieškambario baldai Kaune, kurie yra itin erdvūs ir dideli, kaip tik tai ir gali reikšti – jog gyvena čia ne vienas žmogus. Gal visa šeima, gal keletas nuomininkų. Žinoma, galima ir suklysti. Nes taip pat tai gali reikšti tai, jog čia gyvena puošeiva – vyras ar moteris, nesvarbu.

Batų dėžė

Į batų dėžę vos užmesite akį, iškart žinosite, ką sako šie ne biuro baldai apie šeimininką. Pamatysite, ar jis turi daug batų. Jeigu batai skirtingų dydžių – tai čia gyvena ne tik vienas jų nešiotojas. O jeigu to paties, tačiau daugybės skirtingų rūšių – turite reikalą su tikru stileiva. Tokio žmogaus namuose lankytis visada labai įdomu, nes paprastai ne tik prieskambarys yra labai dailus, stilingas,  bet ir toliau sekančių kambarių interjeras gali nustebinti savo sprendimais.

Spintelė su stalčiukais

Jeigu prieškambario baldai (Klaipėda) yra ne tik minėtieji, bet čia puikuojasi ir spintelė su stalčiukais – vadinasi, tai gana tvarkingo žmogaus butas. Toje spintelėje, žinoma, laikomos įvairios priemonės batų ir lauko drabužių priežiūrai, kurios reiškia, kad žmogus yra linkęs kažkaip tvarkingiau apsirengti.

Pakabos koridorius

Prieškambario baldai – spintos – Kaune gali reikšti uždarumą. Spinta tarsi parodo, kad mes nenorime, jog kažkas matytų, kokius rūbus dėvime, kokius batus avime, kokias kepures mėgstame. Spintoje galime paslėpti savo paslaptis ir savo daiktus, ir niekas niekada nesužinos, kas čia gero pas mus stovi.
Tačiau visiškai atvirkščias baldas automatiškai tampa pakabai tiesiog sienoje ar ant stovo. Vadinasi, žmogus neslepia savo daiktų. Jam patinka viską matyti atvirai, kaip kas yra. Be to, tai galbūt labai skubančio žmogaus prieškambaris, kuris nenori, kad reikėtų varstyti spintą ir ieškoti pirštinių, o daug patogiau išbėgant tiesiog viską nukabinti nuo kabliuko.


Comments are closed.