Virtuves baldai

3/26/2013

 
Virtuves baldai
Virtuvės baldai pagal virėjo poreikius

Virtuvės baldai parduodami patys įvairiausi: nauji, dėvėti, sukurti pagal individualų užsakymą, klasikiniai, modernūs... Tokioje gausybėje sunku nepasiklysti, todėl rekomenduojama baldų stilių, planuojamą  išleisti pinigų sumą bei kitus su baldais susijusius klausimus apsvarstyti iš anksto.

Kokie virtuvės baldai jums reikalingi

Virtuves baldai dažnai būna apribojami arba erdvės, arba finansiniais aspektais. Virtuvės interjeras turi būti išbaigtas ir harmoningas, todėl prieš įsigydami baldus, pavartykite virtuvinių baldų katalogus, apsilankykite įvairiose virtuvinių baldų parduotuvėse ir konsultuokitės su patyrusiais specialistais net jeigu ir neketinate nieko pirkti konkrečioje parduotuvėje. Kartais mažos klaidos gali daug kainuoti arba neįgyvendinti ilgai puoselėtos svajonės. Virtuves baldai privalo ne tik būti akiai malonūs, bet ir itin funkcionalūs. Pagalvokite, kur gaminsite maistą, kur laikysite virtuvinius prietaisus bei būtiniausius ilgalaikius produktus. Svarbu ne tik visa paslėpti spintelėse, bet ir greitai prireikus, skubiai pasiekti. Virtuves spintelės šiomis dienomis skirtos ne tik mažiems daiktams ar maisto produktams laikyti, jose dažnai integruojama buitinė technika: skalbimo mašina, šaldytuvas, orkaitė ir pan. kiekvienam didesniam daiktui, kurį norėsite integruoti numatykite atitinkamą vietą pagal individualius virtuvės parametrus. Atkreipkite dėmesį ir į tai, kokie virtuviniai stalai yra populiariausi. Galbūt jie gaminami iš itin kokybiškų medžiagų, o gal yra reguliuojamo aukščio bei pločio. Kiekviena funkcinė detalė vėliau gali pasirodyti labai svarbi. Jeigu įmanoma, rinkitės baldų aukštį pagal šeimai valgį gaminančio asmens ūgį. Juk taip nepatogu ruošti pietus ar vakarienę, kuomet baldai per žemi arba per aukšti.

Virtuvės baldų medžiagos

Skirtingų šalių gyventojai formuoja įvairias tendencijas. Vokiečiai ypatingai vertina kokybę. Tad jiems svarbu, kad virtuvės baldai būtų ilgaamžiai ir galėtų tarnauti visą gyvenimą. Italams patinka tradicinės arba įmantrios baldų formos, jie mėgsta derinti laiko patikrintas ir inovatyvias medžiagas. Nereikėtų nustebti, jei italų šeima prisės prie medinio stalo, prisistums metalo konstrukcijų kėdes bei maisto žvalgysis plastiku dekoruotose spintelėse... Visai kitokie virtuviniai baldai sutinkami skandinavų šalyse. Šiauriečiai vertina minimalizmą, tad įsigyja keletą itin vertingų baldų. Jie mėgsta baldus dekoruoti stiklo plokštėmis, virtuvės jaukumui renkasi šviesias neutralias spalvas. Kiekvienoje šalyje baldai gaminami, laikantis tradicijų arba ieškant naujovių, tad neapsistokite ties viena europietiška šalimi. Galbūt jūsų dėmesį patrauks amerikietiško stiliaus baldai, kuriuos noriai renkasi lietuviai dėl išskirtinio dizaino ir maksimalaus patogumo.

Norintiems sutaupyti

Tie, kas turi tikslą trokštamus baldus įsigyti pigiau, yra keletas būdų tai padaryti. Visų pirma, virtuves baldai gali būti perkami iš antrų rankų. Tačiau būkite budrūs ir nepatingėkite nuvykti į pardavimo vietą, kad įsitikintumėte baldų kokybe. Pasitaiko atvejų, kad kai kurie baldų defektai nutylimi, todėl pirkdami padėvėtus baldus, būkite budrūs. Elektroninėse parduotuvėse parduodami virtuves baldai kaina nenusileidžia tradicinėse parduotuvėse parduodamiems baldams, bent jau ne visada. Nors, atrodo, turėtų žymiai sumažėti įmonės kaštai, perkėlus parduotuvę į virtualią erdvę, tačiau pardavėjai nelinkę su tuo sutikti, nes, esą atsiranda daug naujų išlaidų. Tiesa, virtualiose parduotuvėse virtuves baldai pateikiami itin patraukliai. Sukuriamas individualus dizainas, žaidžiama emocijomis išsamiuose aprašymuose, galite peržiūrėti gausią didelės raiškos nuotraukų galeriją, kad pro akis nepraslystų net mažiausia detalė. Ieškodami išpardavimų, nebūtinai turite leistis į turą per Lietuvą, užtenka prisėsti prie kompiuterio, paieškos laukelyje įvesti virtuves baldai akcija arba virtuves baldai nuolaidos ir rasite geriausius pasiūlymus per kelias minutes. Užtruksite keletą valandų, peržiūrinėdami paieškos sugeneruotus rezultatus, bet išvengsite kelionės rūpesčių bei galėsite mėgautis laisvais savaitgaliais.



Comments are closed.