Miegamojo baldai 

3/26/2013

 
Miegamojo baldai
Miegoti dar niekada nebuvo taip gera

Visi esame patyrę jausmą, kai ryte keliamės neišsimiegoję dėl įvairių priežasčių. Žinoma, jeigu miegoti sutrukdė nesibaigiantys darbai, tuomet jūsų miegamoji vieta nebeturi reikšmės, tačiau kitas atvejis pasitaiko taip pat gana dažnai – tai nepatogūs baldai. Miegamojo baldai yra tokie pats svarbūs kiekvienam žmogui kaip ir sveikata, maistas, darbas. Norėdami būti darbingi ir sėkmingi, privalote rasti laiko geram poilsiui. Gerai nepailsėsite, jeigu jūsų miegamojo lovos čiužinys bus susidėvėjęs ar netinkamo standumo. Kaip išsimiegoti be rūpesčių?

Gera savijauta ir patogūs baldai puikiai sutaria

Internete galima rasti daug receptų, kaip puikiai jaustis, būti žvaliam, darbingam ir, svarbiausia, sveikam. Daugelis tų patarimų apsiriboja pasiūlymais sportuoti, mankštintis, sveikai maitintis, reguliariai tikrintis sveikatą. Nenustebkite, jog net ir laikantis visų išvardintų punktų, jūsų savijauta nėra ideali. Taip pat gali ir dėl kitų priežasčių, tačiau atminkite, jog miegas žmogui yra gyvybiškai svarbus. Kokybiškas miegas – tai geros savijautos garantas. Bet kaip gi užtikrinti gerą miegą? Ar problema slypi tik žmoguje?

Pravėrus miegamojo duris, situacija greitai tampa aiški. Daugelis žmonių tebenaudoja tuos pačius čiužinius jau daugelį metų, o pasenusios lovos konstrukcijos tik pagilina problemas. Kokybiški miegamojo baldai – tai jūsų raktas į sėkmę. Išsimiegojęs žmogus gali nuveikti kur kas daugiau ir būti žymiai sėkmingesnis už kitus.

Kokios lovos man reikia?

Įvairūs miegamojo komplektai vilioja pirkėjus savo išvaizda, naujovėmis ir funkcionalumu. Nepamirškite, jog patogumo kriterijus, renkantis miegamojo baldus, turi būti prie svarbiausių. Jeigu pirksite dailią ir interjerui itin derančią lovą, tačiau ant jos miegoti bus nepatogu, tuomet išleistų pinigų jums niekas negrąžins.

Visgi, neskubėkite atmesti visų gražių baldų. Juk išvaizdą suteikia korpusas, o miegate ant čiužinio, todėl, renkantis tinkamiausią miegamojo baldą, pasikonsultuokite ir su čiužinių ekspertais. Jau turbūt ne kartą girdėjote, jog reikia rinktis ne per minkštą, bet ir ne per kitą čiužinį. Kai išsirinksite kokybišką lovos čiužinį, tikrai nebekils pagunda prigulti svetainėje ant sofos lovos.

 
Amerikiečiui geriausiai tinka baldai iš Amerikos, o lietuviui – iš Lietuvos?

Jeigu jums jau yra tekę spręsti klausimą, kurie miegamojo baldai geriausiai tiks miegamajame, tuomet žinote, jog dažnai baldai vadinami šalies, kurioje jie yra gaminami vardu. Lietuvoje prekiaujama įvairių šalių miegamojo baldais. Vieni iš įsimintiniausių – amerikietiški. Masyvios ir didelės lovos išties atrodo įspūdingai ir, rodos, yra subalansuotos patogumą vertinantiems amerikiečiams. Tuo tarpu italiski miegamojo baldai dažnai primena renesanso laikus. Ne dėl to, jog jūsų miegamasis dėl šių baldų tiesiog nušvis kitomis spalvomis. Italams būdingas rafinuotumas, puošnumas ir elegancija persikėlė ir į baldus. Turėdami itališką miegamojo komplektą, galėsite jaustis tikrais karaliais ir karalienėmis.

 
Miegamojo baldų kaina – ne rodiklis

Jeigu jau nusprendėte, kad miegamojo baldai, o tiksliau jiems įsigyti skirti pinigai, jūsų piniginės ištuštinti negali, tuomet galite rinktis iš dviejų variantų – laukti nuolaidų arba pirkti pigesnius baldus iš Lenkijos ar kitų Rytų bei Vidurio Europos valstybių.

Miegamojo baldai kainos atžvilgiu yra tikrai nepigūs. Nusipirkti gerą lovą be kelių tūkstančių litų gali būti tikras iššūkis. Jeigu norite ypatingo komforto, tuomet pasiruoškite sumokėti daugiau nei 4000 tūkstančius litų. Tiesa, miegamojo baldai akcijos metų šiek tiek atpinga, tačiau tai yra tas baldas, kuriam teks skirti daugiau lėšų.

Ar tikrai rinktis miegamojo baldus pagal kainą yra geras sprendimas? Tik tuo atveju, jeigu neturite kito pasirinkimo. Verta pažymėti, jog dabar sutaupyti pinigai jums gali nulemti blogesnę savijautą ir mažesnį darbingumą, todėl, tikėtina, jog taip prarasite kur kas daugiau pinigų.

Kiekvienas už savo sveikatą atsakome patys, tačiau yra veiksnių, kuriuos nulemia mus supanti aplinka. Neleiskite, jog nepatogūs miegamojo baldai gadintų nuotaiką ir trukdytų mėgautis gyvenimu. Nusipirkę savo svajonių lovą galėsite ištarti stebuklingus žodžius – miegoti dar niekada nebuvo taip gera.

11/3/2013 07:50:22 pm

Miegamojo baldai svarbiausi man visai bute :) Nuo jų priklauso man mano miego kokybė :) Tikrai teisingas ir taiklus straipsnis :)


Comments are closed.